کتاب صوتی چهار میثاق اثر دون میگوئل روئیز است. این نویسنده و سخنران سرخپوست مکزیکی فرهنگ باستانی سرخپوست‌ها یعنی خرد تولتک را در قالب چهار میثاق به مردم جهان عرضه می‌کند. چهار میثاق او عبارت‌اند از با کلام خود گناه نکنید، هیچ‌چیز را به خود نگیرید، تصورات باطل نکنید و همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید. او معتقد است با این چهار میثاق در زندگی شما تغییرات مثبت زیادی ایجاد خواهد شد.

خلاصه‌ای از کتاب صوتی رایگان چهار میثاق:

سرخپوستان باستان همواره مردمانی خردمند شناخته‌شده‌اند. سرخپوست‌های تولتک که نویسنده این کتاب یکی از آنان است همواره سنت‌ها و اندیشه‌های بسیار جالبی را داشته‌اند که همگی در این کتاب به‌عنوان راهگشای زندگی آورده شده‌اند. دون میگوئل یک شمن‌زاده است و شمن در آئین سرخپوست‌ها کسی است که دیگران را راهنمایی می‌کند تا از محدودیت‌های خودشان رهایی یابند. او خود نیز شمنی را از مادربزرگش آموخت و پس‌ازآن از طریق تألیف این کتاب و سخنرانی درجاهای مختلف سعی کرد انسان‌ها را از محدودیت‌هایی که برای خودشان ساخته‌اند رها کند. او می‌گوید شما هیچ‌گاه حق ندارید دست به قضاوت اشتباهات خود بزنید. او در این کتاب خرد قدیم تولتک‌ها را با دیدگاه به‌روز شده خود درمی‌آمیزد و از چهار میثاق سخن می‌گوید.
او در میثاق اول بیان می‌کند که با کلام خود گناه نکنید. این‌یکی از مهم‌ترین میثاق‌ها است و در آن از مهم بودن و تأثیرگذار بودن کلام سخن گفته‌شده اینکه کلام ما و واژه‌هایی که برمی‌گزینیم تا چه حد می‌تواند سازنده یا مخرب باشد و اثر آن تا سال‌ها باقی بماند. بنابراین باید دقت زیادی روی آن داشته باشیم. در میثاق دوم او از این مسئله سخن می‌گوید که نباید هیچ‌چیزی را به خودمان بگیریم. منظور این است که برای خودمان زندگی کنیم و برداشت‌ها و قضاوت‌های دیگران برای ما حائز اهمیت نباشد چراکه هرکسی ممکن است بنا بر فرهنگ و افکار خودش ما را قضاوت کند و قطعاً تصورات او آن چیزی نیست که ما درواقع هستیم. در میثاق سوم بیان می‌کند که تصورات باطل نداشته باشید. بدین معنا که تصورات غلط ذهنی‌مان را دور بریزیم و به مراقبه بپردازیم تا توانایی این را پیدا کنیم که کنترل ذهنمان را به دست بگیریم و آن را از ذهنیات غلط و اضافی مصون بداریم. در میثاق چهارم می‌گوید همیشه بیشترین تلاشتان را بکنید. برای آنکه سه میثاق قبل در شما نهفته و جاودانه شوند و بتوانید در هر شرایطی آن‌ها را به کار ببندید همواره تلاش و تمرین کنید.

قسمتی از کتاب چهار میثاق:

وقتی بیشترین تلاشتان را بکنید، احساس نمی‌کنید دارید وظیفه‌ای اجباری را انجام می‌دهید، چون از هر کاری که می‌کنید لذت می‌برید. وقتی‌که از کاری لذت می‌برید یا آن را طوری انجام می‌دهید که تأثیر منفی بر رویتان نداشته باشد، می‌دانید که دارید نهایت تلاشتان را می‌کنید. دارید بیشترین تلاشتان را می‌کنید چون دلتان می‌خواهد که آن کار را انجام دهید، نه به این خاطر که مجبورید انجامش دهید، نه به این خاطر که می‌خواهید " قاضی " درونتان را خشنود کنید، و نه به این خاطر که می‌خواهید دیگران را خشنود کنید. اگر اقدام به عملی کنید چون مجبور هستید، آن‌وقت دیگر هیچ امیدی نیست که بیشترین تلاشتان را بکنید. در این صورت بهتر است از انجام دادن آن کار صرف‌نظر کنید، نه، شما فقط کاری را که به بهترین وجه انجام خواهید داد می‌کنید چون این کار شما را بسیار شادمان می‌کند. وقتی بیشترین تلاشتان را می‌کنید چون برایتان لذت‌بخش است، به خاطر لذت بردن از کار به آن اقدام می‌کنید. عمل یعنی سرشار زندگی کردن. عمل نکردن طریقی است برای نفی زندگی، برای انکار زندگی. عمل نکردن یعنی این‌که سال‌های سال هرروز مقابل تلویزیون بنشینید چون می‌ترسید خطر ابراز وجود را به جان بخرید. ابراز آنچه هستید یعنی اقدام به عمل. شما ممکن است افکار بزرگی در سر داشته باشید اما آنچه تفاوت ایجاد می‌کند عمل است. بدون عمل، فکر هیچ‌وقت متجلی نمی‌شود؛ نه نتیجه‌ای در پی دارد و نه پاداشی. یک مثال خوب در این مورد داستان فارست گامپ است. او افکار بزرگ نداشت اما اهل عمل بود. او خوشحال بود چون همیشه در هر کاری که انجام می‌داد بیشترین تلاشش را می‌کرد. او بی‌آنکه چشم‌داشتی داشته باشد، پاداش‌های بسیار قابل‌توجهی می‌گرفت. عمل کردن یعنی زنده‌بودن. یعنی پذیرفتن مخاطره ابراز کردن رؤیاها. این با تحمیل کردن رویای‌تان به دیگری فرق دارد، چون هرکسی حق دارد رؤیای خودش را ابراز کند. بیشترین تلاش خود را کردن عادتی عالی است. من در هر کاری که می‌کنم و در هر حسی که دارم بیشترین تلاشم را می‌کنم. ارائه دادن بیشترین تلاش در زندگی برایم به‌صورت آیینی درآمده است، چون خودم خواسته‌ام که از آن آیینی بسازم. این هم باوری است مثل هر باور دیگری که انتخاب کرده‌ام. من از هر چیزی آیینی می‌سازم، و همیشه نهایت تلاش خودم را می‌کنم. دوش گرفتن برای من یک آیین است، و با این عمل به بدنم می‌گویم که چقدر دوستش دارم. آب را بر بدنم احساس می‌کنم و از آن لذت می‌برم. بیشترین تلاشم را می‌کنم تا نیازهای بدنم را برآورده سازم. بیشترین تلاشم را می‌کنم تا آنچه را می‌توانم به بدنم بدهم و آنچه را بدنم به من می‌دهد دریافت کنم. در هندوستان آیینی را انجام می‌دهند که "پوجا " نام دارد. در این آیین آنان بت‌هایی را که مظهر صفات خداوند هستند و به اشکال گوناگون ساخته‌شده‌اند برمی‌دارند و آن‌ها را تطهیر می‌کنند، تغذیه می‌کنند، و ستایش می‌نمایند. آن‌ها همچنین اورادی برای این بت‌ها می‌خوانند. خود بت نیست که اهمیت دارد. آنچه اهمیت دارد طریقه برگزار کردن این آیین است، طریقی است که آنان می‌گویند: " خدایا دوستت دارم ". خداوند زندگی است. خداوند زندگی در عمل است. بهترین راه برای گفتن " خدایا دوستت دارم " این است که زندگی کنیم و بیشترین تلاشمان را بکنیم. بهترین راه برای گفتن " خدایا شکرت " این است که گذشته را رها کنیم و در زمان حال زندگی کنیم، همین حالا و همین‌جا به زندگی هر چه از شما می‌گیرد، بگذارید بگیرد. وقتی شما از گذشته صرف‌نظر می‌کنید و از آن دست می‌کشید، به خود اجازه می‌دهید که در لحظه اکنون کاملاً زندگی کنید. گذشته را رها کردن به معنای داشتن توان لذت بردن از رؤیایی است که هم‌اکنون دارد تحقق می‌یابد.

درباره دون میگوئل:

دون میگوئل آنخل روئیز نویسنده، مدرس و سخنران سرخپوست اهل مکزیک در سال 1952 متولد شد. او از سرخپوستان تولتک و یک شمن‌زاده است. دون میگوئل مؤلف کتاب معروف چهار میثاق است و به خاطر نوشتن این کتاب جوایزی زیادی دریافت کرد. چهار میثاق برای چند سال متوالی جزو پرفروش‌ترین کتاب‌های آمریکا بود.

دانلود رایگان کتاب صوتی چهار میثاق از اینجا

کتاب صوتی رایگان و کوهستان به طنین آمد

کتاب صوتی رایگان ما دروغگو بودیم

کتاب صوتی رایگان چهار میثاق

کتاب صوتی رایگان بی نوایان

کتاب صوتی رایگان ملت عشق

کتاب صوتی رایگان بابا لنگ دراز

کتاب صوتی رایگان شازده کوچولو

میثاق ,بیشترین ,زندگی ,چهار ,عمل ,چون ,چهار میثاق ,تلاشتان را ,بیشترین تلاشتان ,است که ,را به ,وقتی بیشترین تلاشتان ,همیشه بیشترین تلاشتان
مشخصات
آخرین جستجو ها